Spring til hovedindhold Spring til sidefod

Grib mulighederne på Hirtshals Havn!

Arbejder din virksomhed med transport, fiskeri eller maritim service er det værd at vurdere virksomhedens transportmønstre, for i mange tilfælde kan Port of Hirtshals gøre lige præcis den forskel, der vil sætte tydelige spor i ethvert regnskab - samtidig med, at vi naturligvis er en attraktiv samarbejdspartner for virksomhederne på havnen.

Få både grønne og blå fordele:

  • Nye mønstre giver nye forretningsmuligheder
  • Valg af nye transportkorridorer reducerer CO2-aftrykket
  • Bliv selvforsynende på strøm med egen vindmølle på havnen
  • Kajnærhed og nærhed til motorvej og jernbane
  • Indgå i en stærk klynge af virksomheder på havnen

Med direkte adgang til det europæiske motorvejsnet og til sejlruterne mellem Europas vestkyst, Storbritannien, Skandinavien og Baltikum giver Hirtshals Havn unikke muligheder for virksomheder, der har fokus på at nedbringe deres CO2-aftryk.

Fire vindmøller er placeret på havnen, og for interesserede virksomheder vil det være en oplagt mulighed at investere i en vindmølle og dermed producere sin egen strøm.

Hirtshals Havn er en dynamisk havn med et højt aktivitetsniveau og med en stærk sammenhængskraft mellem havet, motorvejen og virksomhederne på havnen. Netop samspillet mellem virksomhederne på havnen har vist sig at åbne op for flere og nye forretningsmuligheder.

Nedenfor kan du finde det areal, som passer til netop din virksomhed, og hvor din virksomhed kan vokse.

Kontakt os
Vi ved, at der er meget, der skal overvejes omkring arbejdskraft, beliggenhed, klyngefordele mv. så ring eller skriv endelig til os.

Hirtshals Havn
Telefon: +45 96 56 50 00

Vælg din egen beliggenhed på

Hirtshals Havn

Name

 

Modtag nyheder fra Hirtshals Havn

Tilmeld dig nyhedsbreve og meddelelser om pressemeddelelser fra Hirtshals Havn.

Modtag nyheder fra Hirtshals Havn