Spring til hovedindhold Spring til sidefod

CONVEY

Projektet CONVEY sigter mod at etablere et integreret brintøkosystem ved Hirtshals Havn. Over fem år vil projektet gøre Hirtshals Havn til et forbillede for grønne havne gennem decarbonisering og bæredygtig transformation. Målet er at skabe et lukket brintøkosystem, der integrerer lokale vedvarende energikilder til produktion og distribution af brint.

CONVEY vil udnytte vedvarende energi fra lokale vindmøller til at producere brint, hvilket vil hjælpe med at decarbonisere havnens drift. Projektet omfatter opførelsen af et 5 MW elektrolyseanlæg, en storskala tankstation til tung transport, samt distributionsnetværk for brint, oxygen og varme. Ved at anvende cirkularitetsprincipper vil projektet sikre effektiv og bæredygtig udnyttelse af alle processens elementer.

Hirtshals Havn spiller en central rolle i CONVEY ved at tilbyde sin strategiske beliggenhed og infrastruktur. Havnen fungerer som det fysiske knudepunkt for projektet og letter logistikken og distributionen af brint og dens biprodukter.

 

Modtag nyheder fra Hirtshals Havn

Tilmeld dig nyhedsbreve og meddelelser om pressemeddelelser fra Hirtshals Havn.

Modtag nyheder fra Hirtshals Havn