Spring til hovedindhold Spring til sidefod

Havnedirektør:

Konstruktiv debat på borgermøde om fremtiden på Hirtshals Havn

- Det er meget positivt, at der var så stor interesse for havneudvidelsen blandt borgerne. Jeg synes, at debatten på borgermødet var meget konstruktiv, og det er naturligvis vigtigt at have byens opbakning, for havnen fylder meget i Hirtshals, siger Per Holm Nørgaard og tilføjer:

- Jeg har mærket stor opbakning fra byrådet i Hjørring Kommune, og jeg fornemmer også en positiv stemning i forhold til havneudvidelsen blandt borgere og virksomheder. Det er jeg naturligvis meget tilfreds med, for det er helt afgørende for projektet, at både borgere, virksomheder og politikere bakker op om et projekt, der får så stor betydning for Hirtshals, Hjørring Kommune og hele landsdelen - blandt andet fordi vi vil arbejde målrettet på at skabe flere arbejdspladser på havnen.


På mødet fortalte han blandt andet, at havneudvidelsen forbedrer forholdene for de virksomheder, der allerede er på havnen samtidig med, at havnearealet bliver mere attraktivt for nye virksomheder. Konkret omfatter havneudvidelsen blandt andet en ny indsejling og et ydre forhavnsbassin, som gør det muligt for større skibe at anløbe Hirtshals Havn, og der skal etableres større opmarch- og erhvervsarealer.
 

Modtag nyheder fra Hirtshals Havn

Tilmeld dig nyhedsbreve og meddelelser om pressemeddelelser fra Hirtshals Havn.

Modtag nyheder fra Hirtshals Havn